Skip to content
Handlevogn
Close minicart
Handlevogn din er tom.

Leveringsklare MG

Vi har leveringsklare MG 5 Luxury Long Range  

MG5 Electric er verdens første 100 % elektriske stasjonsvogn og tilhører andre generasjon av våre 100 % elektriske kjøretøy. Modellen tilbyr en høy rekkevidde og rask lading til en gunstig pris. Nå leveringsklar med Luxury Long Range i fargen Pebble Black og Medal Silver. Kommer med 7 års garanti.

Vi har leveringsklare MG Marvel R

MG MARVEL R Electric er en romslig, høyteknologisk og luksuriøs el-SUV i C-segmentet. Modellen er 100% elektrisk og skapt for norske bilister som setter pris på design, funksjonalitet og ytelse. Nå har vi noen leveringsklare biler i Luxury versjon i fargen Beton Grey, og i Performance versjon i fargen Pebble Black. Kommer med 7 års garanti.

Vi har leveringsklare MG ZS EV

Vi har oppgradert vår bestselgende modell for å tilby deg den helt nye MG ZS EV – en komfortabel, intelligent og 100% elektrisk familievennlig SUV. Med sitt nye design og lange rekkevidde, som ikke går på kompromiss av brukervennlighet, er den nye MG ZS EV den perfekte bilen for bykjøring og helgeturer. Kommer med 7 års garanti.

Vi har leveringsklare MG4

MG4 Electric er en intelligent og dynamisk elbil i kompaktklassen fylt med fantastiske kjøreegenskaper og smart teknologi. Inntil 520 km* WLTP-rekkevidde på MG4 Trophy Extended Range. Kommer med 7 års garanti.