Skip to content
Handlevogn
Close minicart
Handlevogn din er tom.

Sikkerhet i høysetet
Den store SUVen har den høyeste sikkerhetsstandarden noensinne for en Volvo-bil, som blant annet inkluderer et nytt system for førerforståelse, et kontekstuelt brukergrensesnitt og et omfattende nettverk av innvendige og utvendige kameraer og sensorer.
En av de mest spennende innovasjonene er et driver understanding system, en helt ny teknologi som skal følge med på sjåføren og forstå vedkommendes mentale og fysiske tilstand.  Teknologien baner vei for en ny retning i Volvos sikkerhetsarbeid, der sjåførens adferd og sinnstilstand også skal adresseres med teknologi. Systemet vil eksempelvis kunne fange opp om sjåføren er søvnig eller distrahert
Bærekraftig interiør
Interiøret i Volvo EX90 er bygget på selskapets egenutviklede, progressive materiale kalt Nordico, som har et tydelig skandinavisk designuttrykk.
Nordico består av skinnfrie tekstiler basert på resirkulerte PET-flasker. Bilens trepaneler er laget av FSC-sertifisert* tre fra bærekraftig skogbruk i Sverige og Finland. Bilen vil i tillegg lanseres med setetrekk laget av et ullblandingsmateriale, som er sertifisert i henhold til strenge bærekraftstandarder for dyrevelferd og miljø.

 

 

 

Volvo EX90 gir deg rett informasjon til rett tid
Nye Volvo EX90 kommer med et nytt og kontekstuelt brukergrensesnitt som skal gi sjåføren relevant informasjon akkurat når det trengs. En rekke nye teknologiske løsninger og funksjoner, blant annet et omfattende nettverk av utvendige sensorer, som skal gjøre bilturen tryggere for sjåfør og passasjerer.

Ønsker du mer informasjon om når nye Volvo EX90 kommer?

Vil du være en av de første til å få info og tilbud på Volvo EX90? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg.