Skip to content
Handlevogn
Close minicart
Handlevogn din er tom.

I disse dager feirer vi at vår lokasjon i Odda endelig er sertifisert som Norges første satellitt tilhørende hovedanlegget i Haugesund. Dette er helt i tråd med Volvo sin nye strategi.

I over 40 år har vårt verksted på Hjøllo fungert som et viktig servicepunkt for våre kunder i Odda og omegn. I starten av 2021 startet ombyggingen av verkstedet, for å imøtekomme Volvo sitt nye verksted konsept, som kalles Volvo Personlig Service (VPS). Dette innebærer blant annet at kundene får en personlig servicetekniker som de forholder seg til gjennom kundeforholdet.

Mekanikerne Ingar Jordebrekk og Trygve Utne, som begge har jobbet ved anlegget nærmest fra starten, har vært helt avgjørende for verkstedets drift og eksistens gjennom alle disse årene. I dag har vi også med oss Ole-Mathias Solheimslid som tok fagbrev som mekaniker hos oss i år.

For to år siden fikk vi også med oss Tore Meland på laget, og da begynte også prosessen om å få et Volvo Selekt sertifisert utsalgssted. Vi kan i dag stolt tilby i et stort utvalg av Volvo Selekt sertifiserte biler på Hjøllo. For kundene i Odda mener vi det betyr mye at de har muligheten til å kjøpe en nyere brukt Volvo med inntil 7 års garanti, lokalt. En Volvo Selekt sertifisert bil gjennomgår en omfattende kvalitetssjekk, og er helt avhengig av et moderne Volvo VPS verksted for å sertifisere bilene.

/Laastad & Co. nå en del av Kverneland Bil